Який термін придатності у Снілса?

0 Comments 19:22

7. Як довго діє СНІЛЗ і коли потрібно його міняти? Термін дії СНІЛЗ не обмежений.

Який термін дії у СНІЛСу і коли потрібно його змінювати Свідоцтво діє необмежений час. Дані особового рахунку надають один раз, і вони залишаються незмінними протягом усього життя людини. Якщо він втратить свідоцтво, потрібно буде оформити копію СНІЛС.

Щоб перевірити відповідність номера індивідуального особового рахунку прізвища-ім'я-по-батькові та дати народження громадянина, треба зайти на сайт Пенсійного фонду (www.pfrf.ru), розділ «Страхувальникам», підрозділ «Кабінет страхувальника».

Якщо Ви змінили прізвище, необхідно внести зміни до страхового свідоцтва обов'язкового пенсійного страхування, але сам СНІЛС при цьому не змінюється, а також у разі заміни паспорта при втраті або після досягнення певного віку. СНІЛС є унікальним і видається кожній людині одноразово.

Related Post

Як варити корч?Як варити корч?

Можна спочатку трохи поварити, а потім чистити. Після варіння, корч поміщають на добу в ємність із чистою водою (ванну), бажано зробити ефект проточної води. Або часто (раз 2-3 години) міняти

Як довго можна зберігати спирт?Як довго можна зберігати спирт?

Скільки зберігається етиловий спирт На флаконах з медичним спиртом пишуть термін придатності 2 роки. Тим не менш, корисні властивості, що дезінфікують, не будуть втрачені і в більш тривалий термін. Так,

Які 10 Божих заповідей?Які 10 Божих заповідей?

склад Десять Заповідей Кармадіос Безкорисливість Благочестя Любов Деррієр † Меліодас Мерасціла Цнотливість Любов Віра Почну з того, що Ісус назвав двома найбільшими заповідями. «Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм